חומרים:
18 עוגיות פתיבר מרוסקות דק
4 כפות גדושות ממרח תמרים
2 כפות דבש
6-7 משמש מיובש
50 גרם צימוקים
100 גרם אגוזים קצוצים
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
מכניסים לתוך קערה את הביסקוויטים המפוררים. מוסיפים את ממרח התמרים והדבש ומערבבים היטב.
קוצצים דק את הפירות היבשים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים סוכר וניל ומערבבים בעזרת היד עד שנוצר כדור גדול.
בעזרת 2 הידיים מגלגלים את הממרח לכדורים בינוניים.
מקשטים בקוקוס, דובדבנים מסוכרים וכדומה כיד הדמיון הטובה עליכם.
מכניסים למקרר למספר שעות ומגישים.
קניון חולון נערך לחגים הקרבים ומציע סדנאות בישול לקטנים ולגדולים – ללא תשלום.
האמהות ייהנו מהדגמה וטעימות מאכלי תפוחים – סלט תפוחי עץ וסלק סגול ותפוחי עץ במעטפת בצק בירה ורוטב סילאן (4.9.12 בשעה 10:00 מול קפה ג'ו), והקטנים יכינו חטיף בריאות מפירות האסיף (2.9.12 בשעה 17:00