מרכיבים:
30 גר' פסטרמה בדבש טהור זוגלובק "דק דק דק" (רבע חבילה)
30 גר' חזה בקר זוגלובק "דק דק דק" (רבע חבילה)
8 עלי תרד
1 גזר קלוף
1 אבוקדו
2 כפות מיונז
1/4 כפית משחת ואסבי מוכנה
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
חוצים את הלחמנייה.
מערבבים מיונז עם משחת וואסבי ומורחים על הלחמנייה .
מסדרים בשכבות עלי תרד, חזה בקר זוגלובק "דק דק דק".
מניחים מעל רצועות גזר דקות פרוסות בקולפן, רצועות אבוקדו פרוסות גם הן בקולפן, ופסטרמה בדבש זוגלובק "דק דק דק".
סוגרים את הלחמנייה, מתבלים במלח פלפל ושופכים כף שמן זית מעל.
מכניסים לטוסטר למשך 5 דקות.