בולס יוגורט הוא בסיס מוצלח לקוקטיילים, במיוחד כאלה מבוססי פירות טריים כמו תות, מלון, בננה, ענבים.
בננה קולדה
מרכיבים:
45 מ"ל בולס יוגורט
30 מ"ל רום לבן נגריטה
45 מ"ל מיץ אננס
30 מ"ל שמנת או חלב קוקוס
30 מ"ל מי סוכר
אופן ההכנה:
למזוג כל המרכיבים לבלנדר.
להוסיף כוס מלאה קרח.
להפעיל הבלנדר על שכל הקרח מרוסק.
למזוג לכוס גבוהה.
לקשט באננס.
מעדן תות
מרכיבים:
60 מ"ל בולס יוגורט
30 מ"ל בולס תות
15 מ"ל מיץ לימון
10 מ"ל מי סוכר
2 תותים
אופן ההכנה:
לכתוש את התותים בשייקר.
להוסיף קרח ומרכיבים.
לשקשק ולסנן לכוס גבוהה מלאה בקרח (עדיף כתוש).
לקשט בלימון.