קוקטיילים על בסיס ליקר יוגורט טבעי

בולס יוגורט הוא בסיס מוצלח לקוקטיילים, במיוחד כאלה מבוססי פירות טריים כמו תות, מלון, בננה, ענבים.בננה קולדהמרכיבים:45 מ"ל בולס יוגורט30 מ"ל רום לבן נגריטה45 מ"ל מיץ אננס30 מ"ל שמנת או חלב קוקוס30 מ"ל מי סוכראופן ההכנה:למזוג כל המרכיבים לבלנדר.להוסיף כוס מלאה קרח.להפעיל הבלנדר על שכל הקרח מרוסק.למזוג לכוס גבוהה.לקשט באננס.מעדן תותמרכיבים:60 מ"ל בולס יוגורט30 מ"ל בולס תות15 מ"ל מיץ לימון10 מ"ל מי סוכר2 תותיםאופן ההכנה:לכתוש את התותים בשייקר.להוסיף קרח ומרכיבים.לשקשק ולסנן לכוס גבוהה מלאה בקרח (עדיף כתוש).לקשט בלימון.

בולס יוגורט הוא בסיס מוצלח לקוקטיילים, במיוחד כאלה מבוססי פירות טריים כמו תות, מלון, בננה, ענבים.

בננה קולדה
מרכיבים:
45 מ"ל בולס יוגורט
30 מ"ל רום לבן נגריטה
45 מ"ל מיץ אננס
30 מ"ל שמנת או חלב קוקוס
30 מ"ל מי סוכר

אופן ההכנה:

למזוג כל המרכיבים לבלנדר.
להוסיף כוס מלאה קרח.
להפעיל הבלנדר על שכל הקרח מרוסק.
למזוג לכוס גבוהה.
לקשט באננס.

מעדן תות
מרכיבים:
60 מ"ל בולס יוגורט
30 מ"ל בולס תות
15 מ"ל מיץ לימון
10 מ"ל מי סוכר
2 תותים

אופן ההכנה:
לכתוש את התותים בשייקר.
להוסיף קרח ומרכיבים.
לשקשק ולסנן לכוס גבוהה מלאה בקרח (עדיף כתוש).
לקשט בלימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר