חומרים:
45 מ"ל רום
2 כפיות סוכר חום
מיץ מ- 1/2 לימון
3 תותים, חתוכים גס
4 עלי בזיליקום, קצוצים
אופן ההכנה:
מועכים את כל המרכיבים בשייקר.
מוסיפים קרח כתוש.
מעבירים לכוס היי-בול.
משלימים בסודה, ומקשטים בתפרחת בזיליקום.
חומרים:
45 מ"ל רום
2 כפיות סוכר חום
מיץ מ- 1/2 לימון
3 תותים, חתוכים גס
4 עלי בזיליקום, קצוצים
אופן ההכנה:
מועכים את כל המרכיבים בשייקר.
מוסיפים קרח כתוש.
מעבירים לכוס היי-בול.
משלימים בסודה, ומקשטים בתפרחת בזיליקום.