כמות ל– 12 איש
מרכיבים:
כ- 15 כוסות סיידר תפוחים
1 כוס מיץ תפוזים
2 תיוני סיידר תפוחים מהולים ברבע כוס מים פושרים
1 כוס מיץ לימונדה
1/3 כוס סוכר חום
5 גרגירי פלפל אנגלי
2 מקלות קינמון
5 מסמרי ציפורן
½ כפית ג'ינג'ר טחון
אופן ההכנה:
לבשל הכל יחד עד לפני רתיחה.
לסנן ולמזוג לכוס.
להוסיף בכל כוס 45 מ"ל "אבסולוט ציטרון", ולקשט במקל קינמון.
מומלץ לעטוף את התבלינים (מלבד הקינמון) בעטיף דמוי גזה ולזרוק לתוך הסיר.