קוקטייל ואן גוך אננס

מרכיבים:60 מ"ל ואן גוך אננס30 מ"ל סאוורקווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטבאופן ההכנה:ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.צילום תמר מצפי

מרכיבים:
60 מ"ל ואן גוך אננס
30 מ"ל סאוור
קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.
מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.

צילום תמר מצפי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר