מרכיבים:
25 מ"ל וודקה פוליאקוב
25 מ"ל שנפס אפרסק
2 כדורי גלידת האגן דאז בטעם תות
1 דש שמנת מתוקה
1 דש חלב
1 כדור קרח מרוסק
בלנדר
כוס צרה ששוליה מתרחבים
מפית
אופן ההכנה:
לערבב יחד בבלנדר את כדורי גלידת התות, את הוודקה, השנפס, השמנת והחלב.
להוסיף תוך כדי ערבוב את הקרח המרוסק, עד לקבלת מרקם חלק.
למזוג לכוס ולקשט עם חתיכת תות טרי.
לשתות עם קש .
טעמי גלידת האגן דאז: שמנת וניל, שוקולד בלגי, פרלינים, אגוזי מקדמיה, קרם עוגיות, עוגת גבינה ותות, שוקולד עוגיות, ריבת חלב, תות שדה, עוגת טירמיסו, וניל בראוניס, קפה, קרמל ביסקוויט, אייריש קרים ועוד.
להשיג בגדלים שונים: מיניקאפ – 80 גרם, שלגוני שמנת גם במארז של 3 יח', פיינט – אריזה משפחתית של כ- 1/2 ק"ג.