משקה מרענן של חליטת רימונים, בקרדי ולימון

מי היה מאמין איזה משקה חגיגי נוצר מהחיבור המיוחד שבין אלכוהול ותה. סוד הצבע והטעם העמוקים של הדרינק הזה נעוץ בשימוש בחליטת הרימונים. לגיוון: ניתן להחליף את הבקרדי בעראק.חומרים:1.5 ליטר מים רותחים5 תיונים של חליטת רימונים מסדרת "הגן הקסום" של ויסוצקי1.5 כוס סוכר1.5 כוס בקרדימיץ מ 3 לימוניםאופן ההכנה:חולטים את התיונים במים הרותחים עם הסוכר למשך 4 דקות.מוציאים התיונים ומצננים. מוסיפים את האלכוהול ומיץ לימון.מערבבים ומגישים עם קרח כתוש.

מי היה מאמין איזה משקה חגיגי נוצר מהחיבור המיוחד שבין אלכוהול ותה. סוד הצבע והטעם העמוקים של הדרינק הזה נעוץ בשימוש בחליטת הרימונים.
לגיוון: ניתן להחליף את הבקרדי בעראק.

חומרים:
1.5 ליטר מים רותחים
5 תיונים של חליטת רימונים מסדרת "הגן הקסום" של ויסוצקי
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס בקרדי
מיץ מ 3 לימונים

אופן ההכנה:
חולטים את התיונים במים הרותחים עם הסוכר למשך 4 דקות.
מוציאים התיונים ומצננים.
מוסיפים את האלכוהול ומיץ לימון.
מערבבים ומגישים עם קרח כתוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר