מי היה מאמין איזה משקה חגיגי נוצר מהחיבור המיוחד שבין אלכוהול ותה. סוד הצבע והטעם העמוקים של הדרינק הזה נעוץ בשימוש בחליטת הרימונים.
לגיוון: ניתן להחליף את הבקרדי בעראק.
חומרים:
1.5 ליטר מים רותחים
5 תיונים של חליטת רימונים מסדרת "הגן הקסום" של ויסוצקי
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס בקרדי
מיץ מ 3 לימונים
אופן ההכנה:
חולטים את התיונים במים הרותחים עם הסוכר למשך 4 דקות.
מוציאים התיונים ומצננים.
מוסיפים את האלכוהול ומיץ לימון.
מערבבים ומגישים עם קרח כתוש.