דאקירי אננס ופטל שחור

מרכיבים:90 מ"ל רום לבן30 מ"ל מיץ לימון20 מ"ל סירופ סוכר200 ג' אננס טרי20 ג' פטל שחורקרחאופן ההכנה:מערבלים בבלנדר את כל המרכיבים פרט לפטל השחור.מוזגים לכוס, ומקשטים.שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים". המתכון ניתן כחלק משיעור העשרה לסטודנטים ללימוד פיתוח קולקציות קינוחים.צילום: שירן כרמלעיצוב: שניר שרוני

מרכיבים:
90 מ"ל רום לבן
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל סירופ סוכר
200 ג' אננס טרי
20 ג' פטל שחור
קרח

אופן ההכנה:
מערבלים בבלנדר את כל המרכיבים פרט לפטל השחור.
מוזגים לכוס, ומקשטים.

שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים".
המתכון ניתן כחלק משיעור העשרה לסטודנטים ללימוד פיתוח קולקציות קינוחים.
צילום: שירן כרמל
עיצוב: שניר שרוני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר