קוקטייל אדום
40 מ"ל סטוליצ'ניה
15 מ"ל קמפרי
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל רוטאן תות
15 מ"ל מי סוכר
קרח
מעט פירות יער אדומים
אופן ההכנה:
מניחים בכוס פלוט פירות יער אדומים.
מנערים את שאר המרכיבים בשייקר, ומסננים לתוך הכוס.
מוחיטו דומדמניות ובזיליקום
30 מ"ל נגריטה לבנה
30 מ"ל סטולי אוכמניות
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מי סוכר
2 עלי בזיליקום
קרח גרוס
סודה
דומדמניות שחורות ואדומות
אופן ההכנה:
כותשים בעדינות את הדומדמניות ועלי הבזיליקום.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים קלות ומוזגים לכוס הייבול.
משלימים את הקוקטייל עם סודה ומקשטים בעלה בזיליקום.
נילי לוקה
40 מ"ל סטולי וניל
40 מ"ל בולס ליצ'י
דש לימון
15 מ"ל מי סוכר
4 עלי נענע
30 מ"ל מחית פירות יער
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.
בוץ'
40 מ"ל סטולי דובדבן
15 מ"ל קמפרי
15 מ"ל בולס תפוז דם
דש רמזוטי
קוביות לימון
קרח גרוס
לקישוט: דובדבנים
אופן ההכנה:
כותשים מעט את קוביות הלימון עם הרמזוטי.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים קלות ומוזגים לכוס אולד פאשן.
מקשטים בשני דובדבנים מונחים על קרח.
מרטיני אייס T
50 מ"ל סטולי תפוח גאלא
25 מ"ל ארטיק אפרסק
15 מ"ל מי סוכר
15 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל תמצית תה
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.
טלטל'ה
20 מ"ל קמפרי
20 מ"ל דובונה
20 מ"ל ביפיטר
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מי סוכר
20 מ"ל פירות יער
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל הרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.
עומריקו
50 מ"ל ערק
50 מ"ל ארטיק אפרסק
דש סירופ ליים
דש מיץ לימון
60 מ"ל מיץ אשכוליות
15 מ"ל מי סוכר
שפריץ אנגוסטורה
לקישוט: עלי נענע
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר.
מסננים לכוס אולד פאשן עם קרח.
מקשטים בנענע ומשלימים בשפריץ של אנגוסטורה.
מרי שרי
30 מ"ל ביפיטר
30 מ"ל סטולי דובדבן
15 מ"ל מאליבו
15 מ"ל מי סוכר
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר.
מסננים לכוס מרטיני מקושטת בסוכר ובמלח.
Red Apple Martini
30 מ"ל סטוליצ'ניה
30 מ"ל ארטיק תפוח
60 מ"ל מיץ חמוציות
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל רוטאן סיגליות
קרח
לקישוט: תפוח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר.
מסננים לכוס מרטיני מעוטרת בתפוח עץ.
אלטנוילנד
50 מ"ל קמפרי
30 מ"ל ביפיטר
60 מ"ל מיץ תפוזים
15 מ"ל מונין למון גראס
זית מגולען
קרח
אופן ההכנה:
מניחים את הזית בתחתית כוס פלוט.
מנערים בשייקר את שאר המרכיבים ומסננים לכוס.
להגיש כאשר הזית מתחיל להיגלות בתחתית.
מחירי הקוקטיילים: 36 ₪.
מסעדת אדום. יפו 31 ירושלים (חצר פיינגולד במדרחוב נחלת שבעה)
02-6246242, א-ו: 18:30-02:00, שבת: 13:00-02:00