קוקטיילים אדומים

קוקטייל אדום 40 מ"ל סטוליצ'ניה15 מ"ל קמפרי15 מ"ל מיץ לימון15 מ"ל רוטאן תות15 מ"ל מי סוכרקרחמעט פירות יער אדומיםאופן ההכנה:מניחים בכוס פלוט פירות יער אדומים. מנערים את שאר המרכיבים בשייקר, ומסננים לתוך הכוס.מוחיטו דומדמניות ובזיליקום 30 מ"ל נגריטה לבנה30 מ"ל סטולי אוכמניות15 מ"ל מיץ לימון15 מ"ל מי סוכר 2 עלי בזיליקום קרח גרוססודהדומדמניות שחורות ואדומות אופן ההכנה:כותשים בעדינות את הדומדמניות ועלי הבזיליקום. מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים קלות ומוזגים לכוס הייבול. משלימים את הקוקטייל עם סודה ומקשטים בעלה בזיליקום.נילי לוקה40 מ"ל סטולי וניל40 מ"ל בולס ליצ'ידש לימון15 מ"ל מי סוכר4 עלי נענע30 מ"ל מחית פירות יערקרחאופן ההכנה:מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.בוץ' 40 מ"ל סטולי דובדבן 15 מ"ל קמפרי15 מ"ל בולס תפוז דםדש רמזוטיקוביות לימוןקרח גרוסלקישוט: דובדבניםאופן ההכנה:כותשים מעט את קוביות הלימון עם הרמזוטי.מוסיפים את שאר המרכיבים.מנערים קלות ומוזגים לכוס אולד פאשן. מקשטים בשני דובדבנים מונחים על קרח.מרטיני אייס T 50 מ"ל סטולי תפוח גאלא25 מ"ל ארטיק אפרסק15 מ"ל מי סוכר15 מ"ל מיץ לימון30 מ"ל תמצית תהקרחאופן ההכנה:מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.טלטל'ה 20 מ"ל קמפרי20 מ"ל דובונה20 מ"ל ביפיטר15 מ"ל מיץ לימון15 מ"ל מי סוכר20 מ"ל פירות יערקרחאופן ההכנה:מנערים את כל הרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.עומריקו 50 מ"ל ערק50 מ"ל ארטיק אפרסקדש סירופ לייםדש מיץ לימון60 מ"ל מיץ אשכוליות15 מ"ל מי סוכרשפריץ אנגוסטורה לקישוט: עלי נענעאופן ההכנה:מנערים את כל המרכיבים בשייקר.מסננים לכוס אולד פאשן עם קרח.מקשטים בנענע ומשלימים בשפריץ של אנגוסטורה.מרי שרי 30 מ"ל ביפיטר30 מ"ל סטולי דובדבן15 מ"ל מאליבו15 מ"ל מי סוכרקרחאופן ההכנה:מנערים את כל המרכיבים בשייקר.מסננים לכוס מרטיני מקושטת בסוכר ובמלח. Red Apple Martini 30 מ"ל סטוליצ'ניה30 מ"ל ארטיק תפוח60 מ"ל מיץ חמוציות15 מ"ל מיץ לימון15 מ"ל רוטאן סיגליותקרחלקישוט: תפוחאופן ההכנה:מנערים את כל המרכיבים בשייקר.מסננים לכוס מרטיני מעוטרת בתפוח עץ.אלטנוילנד 50 מ"ל קמפרי30 מ"ל ביפיטר60 מ"ל מיץ תפוזים15 מ"ל מונין למון גראסזית מגולען קרחאופן ההכנה:מניחים את הזית בתחתית כוס פלוט.מנערים בשייקר את שאר המרכיבים ומסננים לכוס. להגיש כאשר הזית מתחיל להיגלות בתחתית.מחירי הקוקטיילים: 36 ₪.מסעדת אדום. יפו 31 ירושלים (חצר פיינגולד במדרחוב נחלת שבעה)02-6246242, א-ו: 18:30-02:00, שבת: 13:00-02:00

קוקטייל אדום
40 מ"ל סטוליצ'ניה
15 מ"ל קמפרי
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל רוטאן תות
15 מ"ל מי סוכר
קרח
מעט פירות יער אדומים
אופן ההכנה:
מניחים בכוס פלוט פירות יער אדומים.
מנערים את שאר המרכיבים בשייקר, ומסננים לתוך הכוס.

מוחיטו דומדמניות ובזיליקום
30 מ"ל נגריטה לבנה
30 מ"ל סטולי אוכמניות
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מי סוכר
2 עלי בזיליקום
קרח גרוס
סודה
דומדמניות שחורות ואדומות
אופן ההכנה:
כותשים בעדינות את הדומדמניות ועלי הבזיליקום.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים קלות ומוזגים לכוס הייבול.
משלימים את הקוקטייל עם סודה ומקשטים בעלה בזיליקום.


נילי לוקה
40 מ"ל סטולי וניל
40 מ"ל בולס ליצ'י
דש לימון
15 מ"ל מי סוכר
4 עלי נענע
30 מ"ל מחית פירות יער
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.

בוץ'
40 מ"ל סטולי דובדבן
15 מ"ל קמפרי
15 מ"ל בולס תפוז דם
דש רמזוטי
קוביות לימון
קרח גרוס
לקישוט: דובדבנים
אופן ההכנה:
כותשים מעט את קוביות הלימון עם הרמזוטי.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים קלות ומוזגים לכוס אולד פאשן.
מקשטים בשני דובדבנים מונחים על קרח.

מרטיני אייס T
50 מ"ל סטולי תפוח גאלא
25 מ"ל ארטיק אפרסק
15 מ"ל מי סוכר
15 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל תמצית תה
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.

טלטל'ה
20 מ"ל קמפרי
20 מ"ל דובונה
20 מ"ל ביפיטר
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מי סוכר
20 מ"ל פירות יער
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל הרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.

עומריקו
50 מ"ל ערק
50 מ"ל ארטיק אפרסק
דש סירופ ליים
דש מיץ לימון
60 מ"ל מיץ אשכוליות
15 מ"ל מי סוכר
שפריץ אנגוסטורה
לקישוט: עלי נענע
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר.
מסננים לכוס אולד פאשן עם קרח.
מקשטים בנענע ומשלימים בשפריץ של אנגוסטורה.

מרי שרי
30 מ"ל ביפיטר
30 מ"ל סטולי דובדבן
15 מ"ל מאליבו
15 מ"ל מי סוכר
קרח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר.
מסננים לכוס מרטיני מקושטת בסוכר ובמלח.

Red Apple Martini
30 מ"ל סטוליצ'ניה
30 מ"ל ארטיק תפוח
60 מ"ל מיץ חמוציות
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל רוטאן סיגליות
קרח
לקישוט: תפוח
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר.
מסננים לכוס מרטיני מעוטרת בתפוח עץ.

אלטנוילנד
50 מ"ל קמפרי
30 מ"ל ביפיטר
60 מ"ל מיץ תפוזים
15 מ"ל מונין למון גראס
זית מגולען
קרח
אופן ההכנה:
מניחים את הזית בתחתית כוס פלוט.
מנערים בשייקר את שאר המרכיבים ומסננים לכוס.
להגיש כאשר הזית מתחיל להיגלות בתחתית.

מחירי הקוקטיילים: 36 ₪.
מסעדת אדום. יפו 31 ירושלים (חצר פיינגולד במדרחוב נחלת שבעה)
02-6246242, א-ו: 18:30-02:00, שבת: 13:00-02:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר