קוקטיילים של תה

קוקטייל רימונים עם תה שחור נענערכיבים:8 שקיקי תה שחור נענע של פומפדור 800 מ"ל מים4 כפות גרנדין2 כפות אבקת סוכר2 כפות מיץ לימון1 תפוז אופן ההכנה:יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות. מוציאים את שקיקי התה ומוסיפים את הגרנדין, את אבקת הסוכר ואת מיץ הלימון. מניחים לתה להתקרר.חותכים את התפוז לפרוסות אותן מכניסים לארבע כוסות זכוכית ארוכות יחד עם קרח כתוש. מוסיפים את התה הקר ומגישים מיד.קוקטייל Earl creamרכיבים:6 שקיקי תה ארל גריי של פומפדור300 מ"ל מים150 מ"ל ליקר שמנת אירית 3 כפות דבש4 כדורי גלידת וניל4 כפות קרח כתושאופן ההכנה:יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות. מסירים את שקיקי התה ומניחים את התה להתקרר.טוחנים את התה, הליקר האירי, הדבש, גלידת הוניל והקרח הכתוש. ממלאים לארבע כוסות זכוכית גבוהות. מגישים מיד.קוקטייל חליטה מרוקאית ועלי נענערכיבים:2 שקיקי חליטה מרוקאית (מנטה ונענע) של פומפדור1 לימון 4 גבעולי נענע500 מ"ל מים½ לימון 2-3 כפיות סוכראופן ההכנה:יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות. מוציאים את שקיקי התה וממתיקים לפי הטעם. מניחים לתה להתקרר.סוחטים חצי אחד של לימון ומוסיפים לתה הקר. מוסיפים קוביות קרח, פרוסות לימון ועלי נענע לשתי כוסות זכוכית גבוהות. מגישים מיד.ניתן לגוון ע"י יצירת קוביות קרח מעוטרות בנענע ולימון:חותכים מספר עלי נענע לחתיכות נאות וקולפים מעט קליפת לימון.מניחים את הנענע וקליפות הלימון במגש קוביות קרח, מוסיפים מים ומקפיאים.

קוקטייל רימונים עם תה שחור נענע
רכיבים:
8 שקיקי תה שחור נענע של פומפדור
800 מ"ל מים
4 כפות גרנדין
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 תפוז

אופן ההכנה:
יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות.
מוציאים את שקיקי התה ומוסיפים את הגרנדין, את אבקת הסוכר ואת מיץ הלימון. מניחים לתה להתקרר.
חותכים את התפוז לפרוסות אותן מכניסים לארבע כוסות זכוכית ארוכות יחד עם קרח כתוש.
מוסיפים את התה הקר ומגישים מיד.

קוקטייל Earl cream
רכיבים:
6 שקיקי תה ארל גריי של פומפדור
300 מ"ל מים
150 מ"ל ליקר שמנת אירית
3 כפות דבש
4 כדורי גלידת וניל
4 כפות קרח כתוש

אופן ההכנה:
יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות.
מסירים את שקיקי התה ומניחים את התה להתקרר.
טוחנים את התה, הליקר האירי, הדבש, גלידת הוניל והקרח הכתוש.
ממלאים לארבע כוסות זכוכית גבוהות.
מגישים מיד.

קוקטייל חליטה מרוקאית ועלי נענע
רכיבים:
2 שקיקי חליטה מרוקאית (מנטה ונענע) של פומפדור
1 לימון
4 גבעולי נענע
500 מ"ל מים
½ לימון
2-3 כפיות סוכר

אופן ההכנה:
יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות.
מוציאים את שקיקי התה וממתיקים לפי הטעם.
מניחים לתה להתקרר.
סוחטים חצי אחד של לימון ומוסיפים לתה הקר.
מוסיפים קוביות קרח, פרוסות לימון ועלי נענע לשתי כוסות זכוכית גבוהות.
מגישים מיד.

ניתן לגוון ע"י יצירת קוביות קרח מעוטרות בנענע ולימון:
חותכים מספר עלי נענע לחתיכות נאות וקולפים מעט קליפת לימון.
מניחים את הנענע וקליפות הלימון במגש קוביות קרח, מוסיפים מים ומקפיאים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר