קוקטייל ואן גוך רימונים

מרכיבים:60 מ"ל ואן גוך רימונים30 מ"ל סאוורקאווה או למברוסקו, או שמפניה צרפתית מצוננת היטבלקישוט:אוכמניות אדומותאופן ההכנה:1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח.מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח.מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה כוס שמפניה קפואה או כוס קוקטייל.משלימים וסוגרים עם השמפניה.הצעת הגשה:עם אוכמניות אדומות.

מרכיבים:
60 מ"ל ואן גוך רימונים
30 מ"ל סאוור
קאווה או למברוסקו, או שמפניה צרפתית מצוננת היטב
לקישוט:
אוכמניות אדומות

אופן ההכנה:
1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח.
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה כוס שמפניה קפואה או כוס קוקטייל.
משלימים וסוגרים עם השמפניה.

הצעת הגשה:
עם אוכמניות אדומות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר