קוקטייל אסמבלז' מאלט

מרכיבים: 50 מ'ל מגווירס (נקטר תפוחי עץ בוויסקי מאלט 30%)25 מ'ל בלאקפייס (וויסקי דאבל מאלט)דש ברניאגר לימונדה או מיץ תפוחים למילוי הכוסאופן ההכנה:לנער את המרכיבים למעט הלימונדה/ תפוחים.למזוג על קרח כתוש בכוס לואובול.להוסיף את הלימונדה/ תפוחים.צילום: דנה קרן

מרכיבים:
50 מ'ל מגווירס (נקטר תפוחי עץ בוויסקי מאלט 30%)
25 מ'ל בלאקפייס (וויסקי דאבל מאלט)
דש ברניאגר
לימונדה או מיץ תפוחים למילוי הכוס

אופן ההכנה:
לנער את המרכיבים למעט הלימונדה/ תפוחים.
למזוג על קרח כתוש בכוס לואובול.
להוסיף את הלימונדה/ תפוחים.

צילום: דנה קרן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר