תה יערת הדבש
דבש – 15 גרם
תפוז טרי חתוך לרבע
3 ענפים של נענע שלמים (לא להפריד עלים)
ציפורן לא גרוס – 1 גרם 4 יחידות
תה רוייבוס – 1 תיון
אופן ההכנה:
חולטים תיון אחד לכוס.
מוזגים 15 גר' דבש.
סוחטים מעט רבע תפוז, ומניחים את התפוז בכוס.
מוסיפים 3 ענפים של נענע (לא עלים), ו- 4 יחידות ציפורן.
משקה בלק פורסט
כוס וחצי חלב
אבקת שוקולטה – 45 גרם (3 כפות)
רוטן דובדבן – 30 מ"ל
קצפת – 40 גרם
אבקת קקאו – 1 גרם
אופן ההכנה:
מקציפים את הרוטן דובדבן, אבקת השוקולטה והחלב.
מרתיחים עד שהתערובת מגיעה למצב הסמכה.
מעבירים לכוס גדולה.
סוגרים עם קצפת עד לגובה הכוס בלבד.
מפזרים מעל מעט אבקת קקאו.
משקה דולסה דה לצ'ה לאטה
כוס וחצי חלב
רוטן וניל – 15 מ"ל
ריבת חלב – 40 גרם
אופן ההכנה:
מערבבים לפני ההרתחה ומביאים את התערובת עד שמתקבל מעין צבע קרמל.
לאחר מכן מחממים ומקציפים (עד לטמפרטורה של כ- 70 מעלות).
מוזגים לכוס גדולה.
שוקו ילדים
כף של אבקת שוקו חלב
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
מרתיחים ומוזגים לכוס (ממלאים עד לגובה 3/4).
סוגרים עם קצפת עד לגובה הכוס.
מפזרים למעלה סוכריות צבעוניות.