משקאות חורף

תה יערת הדבשדבש – 15 גרםתפוז טרי חתוך לרבע3 ענפים של נענע שלמים (לא להפריד עלים) ציפורן לא גרוס – 1 גרם 4 יחידות תה רוייבוס – 1 תיוןאופן ההכנה:חולטים תיון אחד לכוס.מוזגים 15 גר' דבש.סוחטים מעט רבע תפוז, ומניחים את התפוז בכוס.מוסיפים 3 ענפים של נענע (לא עלים), ו- 4 יחידות ציפורן.משקה בלק פורסטכוס וחצי חלבאבקת שוקולטה – 45 גרם (3 כפות) רוטן דובדבן – 30 מ"לקצפת – 40 גרםאבקת קקאו –  1 גרםאופן ההכנה:מקציפים את הרוטן דובדבן, אבקת השוקולטה והחלב.מרתיחים עד שהתערובת מגיעה למצב הסמכה. מעבירים לכוס גדולה.סוגרים עם קצפת עד לגובה הכוס בלבד.מפזרים מעל מעט אבקת קקאו. משקה דולסה דה לצ'ה לאטהכוס וחצי חלברוטן וניל – 15 מ"לריבת חלב – 40 גרם אופן ההכנה:מערבבים לפני ההרתחה ומביאים את התערובת עד שמתקבל מעין צבע קרמל. לאחר מכן מחממים ומקציפים (עד לטמפרטורה של כ- 70 מעלות).מוזגים לכוס גדולה.שוקו ילדיםכף של אבקת שוקו חלב1 כוס חלב אופן ההכנה:מרתיחים ומוזגים לכוס (ממלאים עד לגובה 3/4).סוגרים עם קצפת עד לגובה הכוס.מפזרים למעלה סוכריות צבעוניות.

תה יערת הדבש
דבש – 15 גרם
תפוז טרי חתוך לרבע
3 ענפים של נענע שלמים (לא להפריד עלים)
ציפורן לא גרוס – 1 גרם 4 יחידות
תה רוייבוס – 1 תיון
אופן ההכנה:
חולטים תיון אחד לכוס.
מוזגים 15 גר' דבש.
סוחטים מעט רבע תפוז, ומניחים את התפוז בכוס.
מוסיפים 3 ענפים של נענע (לא עלים), ו- 4 יחידות ציפורן.

משקה בלק פורסט
כוס וחצי חלב
אבקת שוקולטה – 45 גרם (3 כפות)
רוטן דובדבן – 30 מ"ל
קצפת – 40 גרם
אבקת קקאו –  1 גרם
אופן ההכנה:
מקציפים את הרוטן דובדבן, אבקת השוקולטה והחלב.
מרתיחים עד שהתערובת מגיעה למצב הסמכה.
מעבירים לכוס גדולה.
סוגרים עם קצפת עד לגובה הכוס בלבד.
מפזרים מעל מעט אבקת קקאו.

משקה דולסה דה לצ'ה לאטה
כוס וחצי חלב
רוטן וניל – 15 מ"ל
ריבת חלב – 40 גרם
אופן ההכנה:
מערבבים לפני ההרתחה ומביאים את התערובת עד שמתקבל מעין צבע קרמל.
לאחר מכן מחממים ומקציפים (עד לטמפרטורה של כ- 70 מעלות).
מוזגים לכוס גדולה.

שוקו ילדים
כף של אבקת שוקו חלב
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
מרתיחים ומוזגים לכוס (ממלאים עד לגובה 3/4).
סוגרים עם קצפת עד לגובה הכוס.
מפזרים למעלה סוכריות צבעוניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר