מצרכים:
בקבוק יין אדום
150 סיסי טריפל סק (בערך 3 שוטים)
80 סיסי תרכיז סיידר (בערך שוט וחצי)
2 כפיות קינמון
ליטר מיץ תפוזים טרי
פלחי תפוז ותפוח להגשה
אופן ההכנה:
יוצקים לסיר את כל הרכיבים פרט לפלחי הפירות.
מחממים עד לסף רתיחה.
מסירים מהאש ומוסיפים פלחי פירות לפי הטעם.
סניף בן גוריון: דיזינגוף פינת שד' בן גוריון 03-5222886
סניף אבן גבירול: רח' אבן גבירול 14 03-6911903
סניף רמת החי"ל: רח' הברזל 7 03-6482999