קוקטיילים על בסיס בומביי ספייר

בומביי נגרוני בומביי ספייר – 30 מ"למרטיני רוסו – 30 מ"לקמפרי – 30 מ"לכוס – אולדפאשנדקישוט – טוויסט תפוזאופן ההכנה:לשלב את כל המרכיבים בכוס ערבוב עם קוביות קרח.לערבב למשך 20 שניות ולסנן לכוס אולדפאשנד עם קוביות קרח. לסחוט את השמנים מקליפת התפוז מעל שפת הכוס ולהשליך פנימה.ספייר בלאדי מרי בומביי ספייר – 40 מ"למרטיני אקסטרה דריי – דשמיץ עגבניות טרי – 50 מ"למיץ לימון – 5 מ"למלח, פלפל שחור, רוטב וורצ'סטייר וטבסקו – לתבל על פי הטעםכוס – הייבולקישוט – מקל סלרי.אופן ההכנה:למזוג את כל המרכיבים לכוס ערבוב עם קוביות קרח.לערבב קלות וסנן לכוס הייבול עם קוביות קרח. לקשט במקל סלרי.ספייר בראמבל בומביי ספייר – 45 מ"למיץ לימון – 15 מ"לסירופ סוכר – דשליקר פטל שחור (ניתן גם להשתמש בקרם דה קסיס) – 10 מ"לכוס – אולדפאשנדקישוט – פטל שחור ופלח לימוןאופן ההכנה:למזוג את שלושת המרכיבים הראשונים לתוך כוס אולדפאשנד מלאה קרח כתוש.לערבב קלות.להציף לאט את ליקר הפטל ולקשט.ספייר קולינס בומביי ספייר – 60 מ"למיץ לימון – 30 מ"לסירופ סוכר – 20 מ"לסודה – השלמהכוס – הייבולקישוט – שני פלחי לימוןאופן ההכנה:למזוג את שלושת המרכיבים הראשונים לכוס הייבול עם קוביות קרח.לערבב קלות.למלא קרח עד לסוף הכוס.להשלים בסודה ולקשט.

בומביי נגרוני
בומביי ספייר – 30 מ"ל
מרטיני רוסו – 30 מ"ל
קמפרי – 30 מ"ל
כוס – אולדפאשנד
קישוט – טוויסט תפוז
אופן ההכנה:
לשלב את כל המרכיבים בכוס ערבוב עם קוביות קרח.
לערבב למשך 20 שניות ולסנן לכוס אולדפאשנד עם קוביות קרח.
לסחוט את השמנים מקליפת התפוז מעל שפת הכוס ולהשליך פנימה.

ספייר בלאדי מרי
בומביי ספייר – 40 מ"ל
מרטיני אקסטרה דריי – דש
מיץ עגבניות טרי – 50 מ"ל
מיץ לימון – 5 מ"ל
מלח, פלפל שחור, רוטב וורצ'סטייר וטבסקו – לתבל על פי הטעם
כוס – הייבול
קישוט – מקל סלרי.
אופן ההכנה:
למזוג את כל המרכיבים לכוס ערבוב עם קוביות קרח.
לערבב קלות וסנן לכוס הייבול עם קוביות קרח.
לקשט במקל סלרי.


ספייר בראמבל
בומביי ספייר – 45 מ"ל
מיץ לימון – 15 מ"ל
סירופ סוכר – דש
ליקר פטל שחור (ניתן גם להשתמש בקרם דה קסיס) – 10 מ"ל
כוס – אולדפאשנד
קישוט – פטל שחור ופלח לימון
אופן ההכנה:
למזוג את שלושת המרכיבים הראשונים לתוך כוס אולדפאשנד מלאה קרח כתוש.
לערבב קלות.
להציף לאט את ליקר הפטל ולקשט.

ספייר קולינס
בומביי ספייר – 60 מ"ל
מיץ לימון – 30 מ"ל
סירופ סוכר – 20 מ"ל
סודה – השלמה
כוס – הייבול
קישוט – שני פלחי לימון
אופן ההכנה:
למזוג את שלושת המרכיבים הראשונים לכוס הייבול עם קוביות קרח.
לערבב קלות.
למלא קרח עד לסוף הכוס.
להשלים בסודה ולקשט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר