קוקטייל אנג'ליקו

משקה קפה אלכוהולי המורכב מאספרסו וחלב מוקצף, ליקר אגוזים, מייפל וסירופ שוקולד- בעל מראה שכבות ייחודי

משקה קפה אלכוהולי המורכב מאספרסו וחלב מוקצף, ליקר אגוזים, מייפל וסירופ שוקולד- בעל מראה שכבות ייחודי.

חומרים ואופן ההכנה:
יש להקפיד על מזיגת שכבות מרכיבי המשקה לפי הסדר:
בכוס מרטיני בעלת רגל גבוהה מוזגים שכבה של 10 מל"ל סירופ מייפל.
מעליו מוזגים 30 מל"ל של ליקר שקדים פרה אנג'ליקו.
מעליהם מוזגים לכוס חלב מוקצף- עד לגובה כ- 1/2 ס"מ משפת הכוס.
מעל מוזגים מנת אספרסו במזיגה איטית, למרכז הכוס.
המזיגה האיטית של האספרסו החם היא המעניקה למשקה את מראה השכבות המרהיב שלו.
לסיום מזליפים מעל סירופ שוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר