קפה קר עם קרם סויה לקפה

קפה קר הוא פתרון מרענן לקיץ לאוהבי הקפה. עכשיו, גם לאלו שצורכים משקה סויה מגיע משקה עשיר במרקם ובטעם שמשדרג את הקפה. אופן ההכנה:מתחילים בדיוק כמו שמתחילים להכין את הקפה הקבוע שלכם:שמים בשייקר את כפיות הקפה והממתיק.מוסיפים מעט מים רותחים כדי להמיס את האבקות והסוכרים למיניהם. מערבבים היטב. מוסיפים עוד מים קרים, עד שמגיעים לחצי השייקר. לוקחים קרם סויה לקפה (חדש מתנובה), מנערים היטב את הקרטון ומוזגים לתוך השייקר עד למעלה.גם אם בדרך כלל אתם שמים מעט משקה סויה בקפה חם, הרי בקפה קר מוצע להכפיל את המנה. מוסיפים 3-4 קוביות קרח, סוגרים את השייקר ומנערים היטב עד שמרגישים כי השייקר קר. טיפים:• אפשר לפזר למעלה מעט אבקת קינמון או קקאו לפי הטעם.• מומלץ להגיש בכוס גבוהה עם קש, ולמשקיעים- מזגו על דפנות הכוס סירופ שוקולד ורק אז מזגו את הקפה הקר. • למי שאין להם שייקר – אפשר להכין לפי אותו מתכון גם בבלנדר, או אפילו בצנצנת עם מכסה. צילום יוני רייף

קפה קר הוא פתרון מרענן לקיץ לאוהבי הקפה. עכשיו, גם לאלו שצורכים משקה סויה מגיע משקה עשיר במרקם ובטעם שמשדרג את הקפה.

אופן ההכנה:
מתחילים בדיוק כמו שמתחילים להכין את הקפה הקבוע שלכם:
שמים בשייקר את כפיות הקפה והממתיק.
מוסיפים מעט מים רותחים כדי להמיס את האבקות והסוכרים למיניהם. מערבבים היטב.
מוסיפים עוד מים קרים, עד שמגיעים לחצי השייקר.
לוקחים קרם סויה לקפה (חדש מתנובה), מנערים היטב את הקרטון ומוזגים לתוך השייקר עד למעלה.
גם אם בדרך כלל אתם שמים מעט משקה סויה בקפה חם, הרי בקפה קר מוצע להכפיל את המנה.
מוסיפים 3-4 קוביות קרח, סוגרים את השייקר ומנערים היטב עד שמרגישים כי השייקר קר.
טיפים:
• אפשר לפזר למעלה מעט אבקת קינמון או קקאו לפי הטעם.
• מומלץ להגיש בכוס גבוהה עם קש, ולמשקיעים- מזגו על דפנות הכוס סירופ שוקולד ורק אז מזגו את הקפה הקר.
• למי שאין להם שייקר – אפשר להכין לפי אותו מתכון גם בבלנדר, או אפילו בצנצנת עם מכסה.

צילום יוני רייף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר