לפתן של סבתא

המרכיבים100 גרם תפוחים יבשים100 גרם שזיפים יבשים100 גרם צימוקים100 גרם מישמש1 וחצי ליטר מיםחצי כוס סוכרחצי שקית ג'לי בטעם דובדבניםמיץ מלימון טרי אופן ההכנהמבשלים את המרכיבים בסיר על אש נמוכה למשך 40 דקות תוך ערבוב מפעם לפעם. מצננים ומעבירים למקרר עד להגשה.

המרכיבים
100 גרם תפוחים יבשים
100 גרם שזיפים יבשים
100 גרם צימוקים
100 גרם מישמש
1 וחצי ליטר מים
חצי כוס סוכר
חצי שקית ג'לי בטעם דובדבנים
מיץ מלימון טרי

אופן ההכנה
מבשלים את המרכיבים בסיר על אש נמוכה למשך 40 דקות תוך ערבוב מפעם לפעם.

מצננים ומעבירים למקרר עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר