עוגיות שוקולד ורימונים (או דומדמניות)

חומרים:240 גר' חמאה רכה150 גר' סוכר לבן150 גר סוכר חום כהה2 ביצים MEDIUMכפית תמצית ווניל250 גר' קמח מלא60 גר' קקאו איכותיכפית סודה לשתיה3/4 כפית מלחכוס שוקלד צ'יפסכוס גרגרי רימון או דומדמניותאופן ההכנה:מקרימים את החמאה עם הסוכר.מוסיפים את הביצים אחת אחת.מערבבים את כל היבשים ומוסיפים אותם.מוסיפים בסוף את השוקולד והרימונים.מתקבל בצק נוזלי למדי. הכניסו את הבצק למזלף ללא צינטר, והזליפו את הבצק לערימות קטנות בגודל של אגוז מלך על נייר אפייה. אם תשימו צינטר, השוקולד צ'יפס ייתקעו בתוכו, לכן עדיף בלי.אופים את העוגיות בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בטורבו 10-12 דקות. כבו את התנור ותנו לעוגיות להתייבש בתוך התנור עוד 15 דקות בערך.טיפ:עוגיות אלה טעימות קרות, אבל גם כשהן חמות. רינה שביט ממליצה בכל זאת לתת להן להתקרר – לפחות חלק מהן.רינה שביט, בריאנה, טל. [email protected]צילום עדי שביט, סטייליסטית ענת טופל

חומרים:
240 גר' חמאה רכה
150 גר' סוכר לבן
150 גר סוכר חום כהה
2 ביצים MEDIUM
כפית תמצית ווניל
250 גר' קמח מלא
60 גר' קקאו איכותי
כפית סודה לשתיה
3/4 כפית מלח
כוס שוקלד צ'יפס
כוס גרגרי רימון או דומדמניות

אופן ההכנה:
מקרימים את החמאה עם הסוכר.
מוסיפים את הביצים אחת אחת.
מערבבים את כל היבשים ומוסיפים אותם.
מוסיפים בסוף את השוקולד והרימונים.
מתקבל בצק נוזלי למדי.
הכניסו את הבצק למזלף ללא צינטר, והזליפו את הבצק לערימות קטנות בגודל של אגוז מלך על נייר אפייה.
אם תשימו צינטר, השוקולד צ'יפס ייתקעו בתוכו, לכן עדיף בלי.
אופים את העוגיות בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בטורבו 10-12 דקות.
כבו את התנור ותנו לעוגיות להתייבש בתוך התנור עוד 15 דקות בערך.

טיפ:
עוגיות אלה טעימות קרות, אבל גם כשהן חמות.
רינה שביט ממליצה בכל זאת לתת להן להתקרר – לפחות חלק מהן.

רינה שביט, בריאנה, טל. 054-2025269
[email protected]

צילום עדי שביט, סטייליסטית ענת טופל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר