מרכיבים
4 פילטים של ברבוניה מומלחים ומפולפלים
פרוסות בריוש מרוחה בטפנד זיתים שחורים
לרוטב
1 זר פטרוזיליה
2 ענפי טרגון
3 ענפי כוסברה
1 שן שום קלוף
400 גרם חמאה קרה (קוביות)
חצי כוס ציר דגים
לסלט
חופן ראשד
חצי סלק פרוס דק וחתוך לרצועות דקות
אופן ההכנה
להניח את הברבוניות על הבריוש המרוח בטפנד זיתים
לטפטף שמן זית על הדגים ולהכניס לתנור ל- 5 דקות
לטחון את קוביות החמאה עם עשבי הטיבול למחית חלקה ולקרר
לחמם את ציר הדגים וברתיחה להוסיף 2 כפיות חמאה ולהוריד מהאש
לצקת מעט רוטב על הצלחת להניח את הבריוש והברבונית על הרוטב
לטבל את הסלט במיץ לימון, שמן זית, ומלח להניח על יד הבריוש והברבוניות