פילה ברבוניה על מצע בריוש טפנד זיתים

מרכיבים4 פילטים של ברבוניה מומלחים ומפולפליםפרוסות בריוש מרוחה בטפנד זיתים שחוריםלרוטב1 זר פטרוזיליה2 ענפי טרגון3 ענפי כוסברה1 שן שום קלוף400 גרם חמאה קרה (קוביות)חצי כוס ציר דגיםלסלטחופן ראשדחצי סלק פרוס דק וחתוך לרצועות דקותאופן ההכנהלהניח את הברבוניות על הבריוש המרוח בטפנד זיתיםלטפטף שמן זית על הדגים ולהכניס לתנור ל- 5 דקותלטחון את קוביות החמאה עם עשבי הטיבול למחית חלקה ולקררלחמם את ציר הדגים וברתיחה להוסיף 2 כפיות חמאה ולהוריד מהאשלצקת מעט רוטב על הצלחת להניח את הבריוש והברבונית על הרוטבלטבל את הסלט במיץ לימון, שמן זית, ומלח להניח על יד הבריוש והברבוניות

מרכיבים
4 פילטים של ברבוניה מומלחים ומפולפלים
פרוסות בריוש מרוחה בטפנד זיתים שחורים

לרוטב
1 זר פטרוזיליה
2 ענפי טרגון
3 ענפי כוסברה
1 שן שום קלוף
400 גרם חמאה קרה (קוביות)
חצי כוס ציר דגים

לסלט
חופן ראשד
חצי סלק פרוס דק וחתוך לרצועות דקות

אופן ההכנה
להניח את הברבוניות על הבריוש המרוח בטפנד זיתים

לטפטף שמן זית על הדגים ולהכניס לתנור ל- 5 דקות

לטחון את קוביות החמאה עם עשבי הטיבול למחית חלקה ולקרר

לחמם את ציר הדגים וברתיחה להוסיף 2 כפיות חמאה ולהוריד מהאש

לצקת מעט רוטב על הצלחת להניח את הבריוש והברבונית על הרוטב

לטבל את הסלט במיץ לימון, שמן זית, ומלח להניח על יד הבריוש והברבוניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר