שרימפס עם נקטרינות חריפות

ל- 2 מנות/סועדיםחומרים: 2 נקטרינות צהובות גדולות וקשות8 שרימפסים גדולים מאוד, קלופיים ונקיים (עדיף מזן קריסטל מקומי)4-3 כפות מים2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)צ'ילי יבש גרוסגרגירי כוסברה טחוניםמלחשמן זיתאופן ההכנה:לחמם מחבת טפלון עם מעט מאד שמן, עד שהשמן מעשן מעט.להוסיף את הנקטרינות והשרימפס ולטגן קלות עד שהשרימפס מחליפים צבע לכתום (כעשרים שניות).להוסיף את המים, הסוכר, מלח, קורט צ'ילי וקורט כוסברה, ולהמשיך לבשל עוד כדקה.להעביר את הנקטרינות והשרימפס לצלחת, ולהרטיב עם הסירופ שנשאר במחבת.להגיש חם.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 2 מנות/סועדים

חומרים:
2 נקטרינות צהובות גדולות וקשות
8 שרימפסים גדולים מאוד, קלופיים ונקיים (עדיף מזן קריסטל מקומי)
4-3 כפות מים
2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
צ'ילי יבש גרוס
גרגירי כוסברה טחונים
מלח
שמן זית

אופן ההכנה:
לחמם מחבת טפלון עם מעט מאד שמן, עד שהשמן מעשן מעט.
להוסיף את הנקטרינות והשרימפס ולטגן קלות עד שהשרימפס מחליפים צבע לכתום (כעשרים שניות).
להוסיף את המים, הסוכר, מלח, קורט צ'ילי וקורט כוסברה, ולהמשיך לבשל עוד כדקה.
להעביר את הנקטרינות והשרימפס לצלחת, ולהרטיב עם הסירופ שנשאר במחבת.
להגיש חם.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר