ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - דגים
מתכונים לסוכות
מתכונים - דגים

קאט פיש טמפורה עם רוטב מיונז וקארי

מאת שף אפרים אללוף, מסעדת ג'קו


חומרים:
1 פילה קאט פיש חתוך לרצועות בעובי 2 ס"מ
לבלילה:
1 כוס קמח
½ כוס בירה
1 ביה (מס' 2)
כפית מלח
קורט סוכר
חצי כפית פלפל לבן
מים קרים לפי הצורך
פירורי פאנקו – פירורי לחם יפניים
שמן קנולה לטיגון (עדיף עמוק)

לרוטב:
4 כפות מיונז
כפית קארי תאילנדי צהוב או יותר לפי הטעם
כף מיץ לימון
מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה.
טורפים את הביצה בכוס נפרדת, מוסיפים מעט מים קרים.
מוסיפים את הביצה לקמח ומערבבים.
מוסיפים את הבירה ומערבבים, עד לקבלת בלילה דלילה אך לא מימית.

רוטב:
מערבבים את המיונז עם הקארי הסוכר והמלח, מוסיפים מיץ לימון ומערבבים.

הרכבת המנה:
מחממים שמן ל- 170OC. טובלים את פיסות הדג בבלילה, מעבירים לצלחת עם פירורי פאנקו, מטגנים כ- 3-2 דקות, מעבירים לנייר סופג, מגישים עם המיונז המתובל.


הדגים מיובאים ע"י מפעל טיב טעם













    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים