פילה מוסר ברוטב פסטו בלסמי

החומריםפילה מוסר – 150-180 ג"רשן שוםכך חמאהיין לבןכף פסטומלח ופלפלבלסמי מרוכזאופן ההכנהצורבים את הדג משני צידיו ומתבלים בקלות.במקביל מכינים את הרוטב מקפצים שום מוסיפים את היין מרכזים מוסיפים חמאה ופסטו יוצקים מעט בלסמי מרוכז ויוצקים על הדג.

החומרים
פילה מוסר – 150-180 ג"ר
שן שום
כך חמאה
יין לבן
כף פסטו
מלח ופלפל
בלסמי מרוכז

אופן ההכנה
צורבים את הדג משני צידיו ומתבלים בקלות.

במקביל מכינים את הרוטב מקפצים שום מוסיפים את היין מרכזים מוסיפים חמאה ופסטו יוצקים מעט בלסמי מרוכז ויוצקים על הדג.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר