ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - דגים
מתכונים - דגים

קלמרי מטוגן

מאת השף אמיר מרקוביץ, מסעדת פורלין


מצרכים ל- 4 סועדים
800 גרם קלמרי נקי חתוך לטבעות
2 כוסות קמח
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן לטיגון

אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את השמן

2. בקערה שמים את הקלמרי עם מעט מלח ופלפל, מיץ לימון ומערבבים

3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקלמרי מצופה בקמח

4. שמים את הקלמרי בשמן ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב

5. להוציא את הקלמרי מהשמן ולהניח על נייר סופג ולהגיש










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים