המצרכים
6 פילטים דגי בס במשקל 400 גרם ( או פילה דניס, פילה בורי , פילה מוסר )
200 מ"ל שמנת מתוקה
טחינת פטרוזיליה "בארכה"
100 מ"ל יין לבן יבש
100 גרם עלי גפן כבושים
אופן ההכנה
1) במחבת מביאים לרתיחה את היין ועליי הגפן , מבשלים כ 3 דקות על אש קטנה, מוסיפים את השמנת והטחינה מתבלים ומבשלים ל 3 דקות נוספות.
2) מסדרים את הדגים על תבנית משומנת, מתבלים במלח ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות .
3) מסדרים את הדגים בצלחת ויוצקים את הרוטב החם מעל