שרימפס בציפוי שבבי פנקו

המצרכים: לשרימפס:500 גרם שרימפס נקיים עם הזנבות500 גרם פנקו2 כוסות קמח טמפורה או רגיל4 ביצים1 ליטר שמן לטיגוןלמטבל צנון יפני:2 יח´ צנון מגורר דק בפומפייה1/2 כוס רוטב סויהמיץ מ-2 לימונים1 כף סוכר חום2 בצלים פרוסים דק1/2 פלפל צ´ילי אדום קצוץ דקלמיונז וואסבי:1/2 כוס מיונז וואסבי1 כפית אבקת וואסבי מדוללת במים מצפים את השרימפס בקמח, טובלים בבלילת הביצים ומצפים בשבבי הפנקו.אופן ההכנה:מחממים שמן עמוק במחבת או בווק. כשהשמן רותח מכניסים לתוכו את השרימפס ומטגנים עד להזהבה.מערבבים בקערית את כל מרכיבי מטבל הצנון היפני.מערבבים את מרכיבי מיונז הווסאבי.מגישים את השרימפס עם שתי קעריות אישיות של מטבל הצנון ושל מיונז הווסאבי. שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינריהמתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
לשרימפס:
500 גרם שרימפס נקיים עם הזנבות
500 גרם פנקו
2 כוסות קמח טמפורה או רגיל
4 ביצים
1 ליטר שמן לטיגון

למטבל צנון יפני:
2 יח´ צנון מגורר דק בפומפייה
1/2 כוס רוטב סויה
מיץ מ-2 לימונים
1 כף סוכר חום
2 בצלים פרוסים דק
1/2 פלפל צ´ילי אדום קצוץ דק

למיונז וואסבי:
1/2 כוס מיונז וואסבי
1 כפית אבקת וואסבי מדוללת במים מצפים את השרימפס בקמח, טובלים בבלילת הביצים ומצפים בשבבי הפנקו.

אופן ההכנה:
מחממים שמן עמוק במחבת או בווק. כשהשמן רותח מכניסים לתוכו את השרימפס ומטגנים עד להזהבה.
מערבבים בקערית את כל מרכיבי מטבל הצנון היפני.
מערבבים את מרכיבי מיונז הווסאבי.
מגישים את השרימפס עם שתי קעריות אישיות של מטבל הצנון ושל מיונז הווסאבי.


שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינרי

המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר