טוט מאן פלא – קבב דגים תאילנדי בקארי ירוק

המצרכים: 1 פילה בס או דניס נקי מעור ומעצמות, קצוץ דק בסכין2 שיני שום קצוצות1 כפית מחית קארי ירוק2 עלי קפיר-ליים קצוצים דק1/2 כפית פלפל שחור גרוס1 כף רוטב צדפות1 כפית רוטב דגים1/2 כפית סוכר1/2 כפית שמן2 כפות חלב קוקוס1 חלבון ביצה1/2 כפית קורנפלורלהגשה: רוטב צ´ילי מתוק אופן ההכנה:מכניסים לקערה את הקפיר-ליים, השום, מחית הקארי וחלבון הביצה, ולשים את התערובת עד לקבלת עיסה דביקה.מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הצדפות, רוטב הדגים, הסוכר, הקורנפלור והפלפל, ומערבבים היטב.יוצרים מהתערובת צורת קציצות ומטגנים בחום בינוני. מגישים עם רוטב צ´ילי מתוק. שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינריהמתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
1 פילה בס או דניס נקי מעור ומעצמות, קצוץ דק בסכין
2 שיני שום קצוצות
1 כפית מחית קארי ירוק
2 עלי קפיר-ליים קצוצים דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף רוטב צדפות
1 כפית רוטב דגים
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית שמן
2 כפות חלב קוקוס
1 חלבון ביצה
1/2 כפית קורנפלור

להגשה:
רוטב צ´ילי מתוק


אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את הקפיר-ליים, השום, מחית הקארי וחלבון הביצה, ולשים את התערובת עד לקבלת עיסה דביקה.
מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הצדפות, רוטב הדגים, הסוכר, הקורנפלור והפלפל, ומערבבים היטב.
יוצרים מהתערובת צורת קציצות ומטגנים בחום בינוני.
מגישים עם רוטב צ´ילי מתוק.



שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינרי


המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר