שרימפס בכבד אווז וריבת תאנים

מצרכים:150 גרם תאנים יבשותכוס יין אדום משובח50 גרם סוכר3 ענפי טימין100 גרם חמאה200 גרם כבד אווז סוג א'150 גרם שרימפס קריסטל מקולף ונקיאופן ההכנה:מבשלים את התאנים ביין, סוכר וטימין – עד שמקבלים מרקם של ריבה. לאחר מכן מסמיכים את הריבה עם 50 גרם חמאה. ביתרת החמאה מטגנים את כבד האווז והשרימפס. מוסיפים את הריבה המוכנה, מבשלים למשך 5 דקות נוספות, והמנה מוכנה. מומלץ להגיש עם אורז בר.

מצרכים:
150 גרם תאנים יבשות
כוס יין אדום משובח
50 גרם סוכר
3 ענפי טימין
100 גרם חמאה
200 גרם כבד אווז סוג א'
150 גרם שרימפס קריסטל מקולף ונקי


אופן ההכנה:
מבשלים את התאנים ביין, סוכר וטימין – עד שמקבלים מרקם של ריבה.
לאחר מכן מסמיכים את הריבה עם 50 גרם חמאה.
ביתרת החמאה מטגנים את כבד האווז והשרימפס.
מוסיפים את הריבה המוכנה, מבשלים למשך 5 דקות נוספות, והמנה מוכנה.

מומלץ להגיש עם אורז בר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר