טרטר שני צבעים

חומרים ל- 4 מנות:200 גרם פילה סלמון נקי מעור ועצמות (חובה שהדג יהיה טרי)200 גרם פילה דניס נקי מעור ועצמות (חובה שהדג יהיה טרי)2 בצל סגול1 אבוקדו – לא בשל מדימיץ לימון משני לימונים1 כף סומק7 כפות שמן זיתמלח, פלפל – לפי הטעםעירית טריה לקישוטאופן ההכנה:חותכים את פילה הדגים לקוביות קטנות בסכין חדה מאוד. מוסיפים לימון, שמן זית וסומק.מערבבים היטב ומניחים בצד. קוצצים בצל ואבוקדו ומוסיפים לתערובת הדגים, מתבלים במלח ופלפל. בעזרת טבעת מייצבים את התערובת בצלחות אישיות. מקשטים את הצלחת בזר עירית או פטרוזיליה טריה, ומגישים מיד.

חומרים ל- 4 מנות:
200 גרם פילה סלמון נקי מעור ועצמות (חובה שהדג יהיה טרי)
200 גרם פילה דניס נקי מעור ועצמות (חובה שהדג יהיה טרי)
2 בצל סגול
1 אבוקדו – לא בשל מדי
מיץ לימון משני לימונים
1 כף סומק
7 כפות שמן זית
מלח, פלפל – לפי הטעם
עירית טריה לקישוט

אופן ההכנה:
חותכים את פילה הדגים לקוביות קטנות בסכין חדה מאוד.
מוסיפים לימון, שמן זית וסומק.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
קוצצים בצל ואבוקדו ומוסיפים לתערובת הדגים, מתבלים במלח ופלפל.
בעזרת טבעת מייצבים את התערובת בצלחות אישיות.
מקשטים את הצלחת בזר עירית או פטרוזיליה טריה, ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר