חומרים:
10 יח' סרדין ים טרי, פתוח בצורת ספר ללא אידרות (ניתן להזמין ממוכר הדגים)
50 גר' ביצי דג "בקלה" שטופים היטב ומסוננים
50 גר' ממרח פלפלים, "עריסה"
3 כפות כוסברה קצוצה
כף שום טרי כתוש
כף כמון
קורט מלח
שמן לטיגון עמוק
ביצה טרופה
קמח מנופה לטיגון, מתובל במעט מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את ביצי הדגים, עריסה, כוסברה, שום, הכמון והמלח. יוצרים עיסה אחידה.
ממלאים כ-20 גר' בכל סרדין, מקפלים, עוטפים בקמח ובביצה הטרופה, ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת מרקם זהוב ופריך.
הגשה:
מגישים על מצע עלים ירוקים, ובתחמיץ לימונים ובורגול ברוטב קרם לימונים כבושים.