סרדין מוגדור

חומרים:10 יח' סרדין ים טרי, פתוח בצורת ספר ללא אידרות (ניתן להזמין ממוכר הדגים)50 גר' ביצי דג "בקלה" שטופים היטב ומסוננים50 גר' ממרח פלפלים, "עריסה"3 כפות כוסברה קצוצהכף שום טרי כתושכף כמוןקורט מלחשמן לטיגון עמוקביצה טרופהקמח מנופה לטיגון, מתובל במעט מלח ופלפל לבןאופן ההכנה: מערבבים יחדיו את ביצי הדגים, עריסה, כוסברה, שום, הכמון והמלח. יוצרים עיסה אחידה. ממלאים כ-20 גר' בכל סרדין, מקפלים, עוטפים בקמח ובביצה הטרופה, ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת מרקם זהוב ופריך. הגשה:מגישים על מצע עלים ירוקים, ובתחמיץ לימונים ובורגול ברוטב קרם לימונים כבושים.

חומרים:
10 יח' סרדין ים טרי, פתוח בצורת ספר ללא אידרות (ניתן להזמין ממוכר הדגים)
50 גר' ביצי דג "בקלה" שטופים היטב ומסוננים
50 גר' ממרח פלפלים, "עריסה"
3 כפות כוסברה קצוצה
כף שום טרי כתוש
כף כמון
קורט מלח
שמן לטיגון עמוק
ביצה טרופה
קמח מנופה לטיגון, מתובל במעט מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את ביצי הדגים, עריסה, כוסברה, שום, הכמון והמלח. יוצרים עיסה אחידה.
ממלאים כ-20 גר' בכל סרדין, מקפלים, עוטפים בקמח ובביצה הטרופה, ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת מרקם זהוב ופריך.

הגשה:
מגישים על מצע עלים ירוקים, ובתחמיץ לימונים ובורגול ברוטב קרם לימונים כבושים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר