לוקוס ברוטב עגבניות וכוסברה

חומרים:לוקוס במשקל 1.5 ק"ג5 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות3 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות1/2 חבילת כוסברה קצוצה15 שיני שום קלופות פרוסותכף מרק עוףמלח לפי הטעםכף פפריקה מתוקהכפית סחוג אדום חריף(במידה ורוצים את המנה החריפה מאד)1/2 כוס שמן זיתאופן ההכנה:מקפיצים עגבניות, פלפל, כוסברה, שום ותבלינים עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים לרוטב 1/2 כוס מים רותחים, ומשאירים על האש לשתי דקות נוספות. מסדרים את הלוקוס בתבנית משומנת (מחורץ), ויוצקים מעליו את הרוטב. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 3/4 שעה. מגישים עם התבנית (פיירקס), ומניחים במרכז השולחן.

חומרים:
לוקוס במשקל 1.5 ק"ג
5 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות
3 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
15 שיני שום קלופות פרוסות
כף מרק עוף
מלח לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
כפית סחוג אדום חריף
(במידה ורוצים את המנה החריפה מאד)
1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
מקפיצים עגבניות, פלפל, כוסברה, שום ותבלינים עד לקבלת רוטב אחיד.
מוסיפים לרוטב 1/2 כוס מים רותחים, ומשאירים על האש לשתי דקות נוספות.
מסדרים את הלוקוס בתבנית משומנת (מחורץ), ויוצקים מעליו את הרוטב.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 3/4 שעה.
מגישים עם התבנית (פיירקס), ומניחים במרכז השולחן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר