סאן ז'אק בקרמל מרווה ונענע על כפות שומר

חומרים למנה אחת:3 קוקי סאן ז'אק טרי3 כפות קטנות של שומר80 גר' סוכר100 מ"ל מיץ לימון5 עלי מרווה קצוצים3-2 עלי נענעמעט שום כתושמעט שאטהקורט מלח20 גר' חמאהאופן ההכנה:יוצרים קרמל מהסוכר ו"פותחים" עם מיץ לימון. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב פרט לחמאה, ומסירים מהאש למספר דקות ל"חיבור הטעמים" ומסננים. מחממים 3 כפות קטנות של שומר שנצרב בגריל, ומסדרים במרכז הצלחת. צורבים 3 יחידות קוקי סאן ז'אק למשך 30 שניות מכל צד, ומניחים אחד על כל כף. מחממים את הרוטב עם החמאה ויוצקים על המנה.

חומרים למנה אחת:
3 קוקי סאן ז'אק טרי
3 כפות קטנות של שומר
80 גר' סוכר
100 מ"ל מיץ לימון
5 עלי מרווה קצוצים
3-2 עלי נענע
מעט שום כתוש
מעט שאטה
קורט מלח
20 גר' חמאה

אופן ההכנה:
יוצרים קרמל מהסוכר ו"פותחים" עם מיץ לימון.
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב פרט לחמאה, ומסירים מהאש למספר דקות ל"חיבור הטעמים" ומסננים.
מחממים 3 כפות קטנות של שומר שנצרב בגריל, ומסדרים במרכז הצלחת.
צורבים 3 יחידות קוקי סאן ז'אק למשך 30 שניות מכל צד, ומניחים אחד על כל כף.
מחממים את הרוטב עם החמאה ויוצקים על המנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר