פילה לוקוס ברוטב שמנת מרטיני

חומרים למנה אחת:250 גרם פילה לוקוס עם העור8 פטריות שמפניון חתוכות לרבעים30 גרם חמאה צהובה20 מ"ל מרטיני ביאנקוגבעול טימין2 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקותקמח לקימוח הפילהשן שום קצוצהמלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעםאופן ההכנה:מקמחים את הלוקוס. מחממים מחבת עם החמאה עד לגוון זהוב. מניחים את פילה הלוקוס על העור וסוגרים את הדג משני הצדדים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את השום לטיגון קל, ולאחר מכן מוסיפים את המרטיני לקרצוף המשקע. מוסיפים את השמנת, עשבי התיבול והתבלינים (מלח, פלפל ואגוז מוסקט). אופן הגשה:מניחים את הדג על צלחת הגשה, עליו מניחים את הפטריות ויוצקים את הרוטב מסביב. מגישים בליווי מרטיני ביאנקו.

חומרים למנה אחת:
250 גרם פילה לוקוס עם העור
8 פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
30 גרם חמאה צהובה
20 מ"ל מרטיני ביאנקו
גבעול טימין
2 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות
קמח לקימוח הפילה
שן שום קצוצה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם

אופן ההכנה:
מקמחים את הלוקוס. מחממים מחבת עם החמאה עד לגוון זהוב. מניחים את פילה הלוקוס על העור וסוגרים את הדג משני הצדדים.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים את השום לטיגון קל, ולאחר מכן מוסיפים את המרטיני לקרצוף המשקע. מוסיפים את השמנת, עשבי התיבול והתבלינים (מלח, פלפל ואגוז מוסקט).

אופן הגשה:
מניחים את הדג על צלחת הגשה, עליו מניחים את הפטריות ויוצקים את הרוטב מסביב.
מגישים בליווי מרטיני ביאנקו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר