פילה דניס על מצע סלט פפאיה ואננס

חומרים ל- 4 מנות:8 יח' פילה דניס1 אננס טרי מקולף½ פפאיה טרייה מקולפת1 זר כוסברה קצוצה3 כפות סוכר גדושות1 כוס מיץ תפוזים½ כוס מיץ לימון (רצוי טרי)כפית פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:לסלט – לחתוך אננס ופפאיה לרצועות דקות. לערבב מיץ לימון ותפוז עם הכוסברה, הסוכר והפלפל, ולהעביר לקערה עם הפירות ולהשרות כשעה במקרר. את הדניס ניתן לאפות בתנור או במחבת טפלון. אופן ההגשה: כשהסלט והדג מוכנים, יש לקחת חופן מהסלט, להניח במרכז הצלחת ומעליו להניח את נתחי הדניס. מומלץ להגיש עם יין שרדונה מקורר היטב.

חומרים ל- 4 מנות:
8 יח' פילה דניס
1 אננס טרי מקולף
½ פפאיה טרייה מקולפת
1 זר כוסברה קצוצה
3 כפות סוכר גדושות
1 כוס מיץ תפוזים
½ כוס מיץ לימון (רצוי טרי)
כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
לסלט – לחתוך אננס ופפאיה לרצועות דקות.
לערבב מיץ לימון ותפוז עם הכוסברה, הסוכר והפלפל, ולהעביר לקערה עם הפירות ולהשרות כשעה במקרר.
את הדניס ניתן לאפות בתנור או במחבת טפלון.

אופן ההגשה:
כשהסלט והדג מוכנים, יש לקחת חופן מהסלט, להניח במרכז הצלחת ומעליו להניח את נתחי הדניס.
מומלץ להגיש עם יין שרדונה מקורר היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר