חומרים ל- 4 מנות:
8 יח' פילה דניס
1 אננס טרי מקולף
½ פפאיה טרייה מקולפת
1 זר כוסברה קצוצה
3 כפות סוכר גדושות
1 כוס מיץ תפוזים
½ כוס מיץ לימון (רצוי טרי)
כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לסלט – לחתוך אננס ופפאיה לרצועות דקות.
לערבב מיץ לימון ותפוז עם הכוסברה, הסוכר והפלפל, ולהעביר לקערה עם הפירות ולהשרות כשעה במקרר.
את הדניס ניתן לאפות בתנור או במחבת טפלון.
אופן ההגשה:
כשהסלט והדג מוכנים, יש לקחת חופן מהסלט, להניח במרכז הצלחת ומעליו להניח את נתחי הדניס.
מומלץ להגיש עם יין שרדונה מקורר היטב.