חומרים:
20 יחידות שרימפס קריסטל בינוני נקי
6 יח סקאלופ
200 cc אוזו
10 זיתי קלמטה
2 עגבניות ללא קליפה חתוכות לרבעים
3 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1/2 פלפל צ'ילי אדום
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות חמאה
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את כל המרכיבים, למעט החמאה והאוזו, ומקפיצים כשתי דקות, או עד לשינוי בצבע השרימפס (יש להקפיד להפוך במחבת לפחות פעם אחת).
מוסיפים את האוזו ומבעירים.
לאחר שהלהבה כבתה והאלכוהול התנדף, מוסיפים את החמאה ומעט מלח ופלפל, ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
רצוי להגיש בליווי אוזו קר.