שרימפס וסקאלופ באוזו

חומרים:20 יחידות שרימפס קריסטל בינוני נקי6 יח סקאלופ200 cc אוזו 10 זיתי קלמטה2 עגבניות ללא קליפה חתוכות לרבעים3 כפות שמן זית3 שיני שום קצוצות1/2 פלפל צ'ילי אדום1 צרור פטרוזיליה קצוצה2 כפות חמאהאופן ההכנה:מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את כל המרכיבים, למעט החמאה והאוזו, ומקפיצים כשתי דקות, או עד לשינוי בצבע השרימפס (יש להקפיד להפוך במחבת לפחות פעם אחת). מוסיפים את האוזו ומבעירים. לאחר שהלהבה כבתה והאלכוהול התנדף, מוסיפים את החמאה ומעט מלח ופלפל, ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים. רצוי להגיש בליווי אוזו קר.

חומרים:
20 יחידות שרימפס קריסטל בינוני נקי
6 יח סקאלופ
200 cc אוזו
10 זיתי קלמטה
2 עגבניות ללא קליפה חתוכות לרבעים
3 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1/2 פלפל צ'ילי אדום
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות חמאה

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את כל המרכיבים, למעט החמאה והאוזו, ומקפיצים כשתי דקות, או עד לשינוי בצבע השרימפס (יש להקפיד להפוך במחבת לפחות פעם אחת).
מוסיפים את האוזו ומבעירים.
לאחר שהלהבה כבתה והאלכוהול התנדף, מוסיפים את החמאה ומעט מלח ופלפל, ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
רצוי להגיש בליווי אוזו קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר