שרימפס בבמיה ולימון כבוש

חומרים:20 יחידות שרימפס קריסטל בינוני נקי1 כוס במיה צעירה נקייה מגבעול3 כפות לימון כבוש בשמן3 כפות שמן זית3 שיני שום קצוצות1/2 כוס יין לבן1 צרור פטרוזיליה קצוצה2 כפות חמאהאופן ההכנה:מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את הבמיה ומקפיצים כשתי דקות. מוציאים מהמחבת ומכניסים את השרימפס. מטגנים כחצי דקה מכל צד ומוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת שום ולימון כבוש ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים לחצי כמות. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. לאחר שהחמאה נמסה ברוטב, מחזירים למחבת את השרימפס והבמיה ומביאים לרתיחה. ממליחים לפי הטעם (זהירות, הלימון מלוח), ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

חומרים:
20 יחידות שרימפס קריסטל בינוני נקי
1 כוס במיה צעירה נקייה מגבעול
3 כפות לימון כבוש בשמן
3 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס יין לבן
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות חמאה

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את הבמיה ומקפיצים כשתי דקות.
מוציאים מהמחבת ומכניסים את השרימפס. מטגנים כחצי דקה מכל צד ומוציאים מהמחבת.
מוסיפים למחבת שום ולימון כבוש ומטגנים כחצי דקה.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים לחצי כמות. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
לאחר שהחמאה נמסה ברוטב, מחזירים למחבת את השרימפס והבמיה ומביאים לרתיחה.
ממליחים לפי הטעם (זהירות, הלימון מלוח), ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר