אנשובי כבוש

חומרים:1 ק"ג פילה אנשובי טרי (נקי ומפולט) בגודל אצבע200 סמ"ק שמן זית איכותי400 סמ"ק שמן קנולה1 שורש פטרוזיליה קלוף ופרוס לפרוסות דקות בעזרת קולפן4 שיני שום פרוסות דק1 צרור טימין1 ק"ג מלח גסיחידה פלפל שאטה יבשאופן ההכנה:שופכים את המלח הגס באופן אחיד לתוך תבנית אפייה, ומסדרים את הפילטים של האנשובי על עורם לכ- 15 דקות. לאחר 15 דקות הופכים אותם ל-15 דקות נוספות. שוטפים את הפילטים היטב מהמלח. מסדרים את האנשובי, השום, הטימין והפטרוזיליה בשכבות בתוך צנצנת. שופכים לתוך הצנצנת את השמנים ואוטמים. מומלץ לחכות יום לפני ההגשה.

חומרים:
1 ק"ג פילה אנשובי טרי (נקי ומפולט) בגודל אצבע
200 סמ"ק שמן זית איכותי
400 סמ"ק שמן קנולה
1 שורש פטרוזיליה קלוף ופרוס לפרוסות דקות בעזרת קולפן
4 שיני שום פרוסות דק
1 צרור טימין
1 ק"ג מלח גס
יחידה פלפל שאטה יבש

אופן ההכנה:
שופכים את המלח הגס באופן אחיד לתוך תבנית אפייה, ומסדרים את הפילטים של האנשובי על עורם לכ- 15 דקות.
לאחר 15 דקות הופכים אותם ל-15 דקות נוספות.
שוטפים את הפילטים היטב מהמלח.
מסדרים את האנשובי, השום, הטימין והפטרוזיליה בשכבות בתוך צנצנת.
שופכים לתוך הצנצנת את השמנים ואוטמים.
מומלץ לחכות יום לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר