דג נסיכת הנילוס ברוטב אדום

חומרים ל- 5 מנות:1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס (למרוח במיץ לימון ולהניח רבע שעה)2 בצלים קצוצים3 כפות שמן זית1 ראש שום חתוך לפרוסות3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות3 גזרים פרוסים דק2 עגבניות פרוסות1 כפית כוסברה קצוצה20 מ"ל רסק עגבניות1 כף פפריקה מתוקהמלח ופלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה:לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הגזר, לטגן 5 דקות ואז להוסיף את הפלפלים. לטגן תוך כדי בחישה כ-5 דקות נוספות. להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולהביא לרתיחה. יש להוסיף את פרוסות הדג באופן שהרוטב יכסה את הדג. לבשל על אש קטנה למשך שעה.

חומרים ל- 5 מנות:
1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס (למרוח במיץ לימון ולהניח רבע שעה)
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן זית
1 ראש שום חתוך לפרוסות
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
3 גזרים פרוסים דק
2 עגבניות פרוסות
1 כפית כוסברה קצוצה
20 מ"ל רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הגזר, לטגן 5 דקות ואז להוסיף את הפלפלים.
לטגן תוך כדי בחישה כ-5 דקות נוספות.
להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולהביא לרתיחה.
יש להוסיף את פרוסות הדג באופן שהרוטב יכסה את הדג.
לבשל על אש קטנה למשך שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר