ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - דגים
מתכונים לראש השנה
מתכונים - דגים

דג נסיכת הנילוס ברוטב אדום

מאת נאיף זועבי, הסוכה הלבנה


חומרים ל- 5 מנות:
1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס (למרוח במיץ לימון ולהניח רבע שעה)
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן זית
1 ראש שום חתוך לפרוסות
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
3 גזרים פרוסים דק
2 עגבניות פרוסות
1 כפית כוסברה קצוצה
20 מ"ל רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הגזר, לטגן 5 דקות ואז להוסיף את הפלפלים.
לטגן תוך כדי בחישה כ-5 דקות נוספות.
להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולהביא לרתיחה.
יש להוסיף את פרוסות הדג באופן שהרוטב יכסה את הדג.
לבשל על אש קטנה למשך שעה.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים