סרטנים בקרם שום

חומרים ל- 4 מנות:2 ק"ג סרטנים מנוקים10 שיני שום פרוסות1 כוס יין לבן יבש1 כוס ציר דגים½ ליטר שמנת50 גר' חמאהמלח + פלפל שחוראגוז מוסקט טרי מגורדאופן ההכנה:מאדים את השום עם החמאה בסיר, מוסיפים את הסרטנים, ומאדים עוד כ- 2 דקות. מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים עד כדי מחצית הכמות. מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עוד כ- 3 דקות ברתיחה עדינה. מוציאים את הסרטנים, וממשיכים לבשל את הרוטב עד שהוא מצטמצם. משלימים טעם עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. להגיש את הסרטנים ביחד עם הרוטב.

חומרים ל- 4 מנות:
2 ק"ג סרטנים מנוקים
10 שיני שום פרוסות
1 כוס יין לבן יבש
1 כוס ציר דגים
½ ליטר שמנת
50 גר' חמאה
מלח + פלפל שחור
אגוז מוסקט טרי מגורד

אופן ההכנה:
מאדים את השום עם החמאה בסיר, מוסיפים את הסרטנים, ומאדים עוד כ- 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים עד כדי מחצית הכמות.
מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עוד כ- 3 דקות ברתיחה עדינה.
מוציאים את הסרטנים, וממשיכים לבשל את הרוטב עד שהוא מצטמצם.
משלימים טעם עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
להגיש את הסרטנים ביחד עם הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר