חומרים ל- 4 מנות:
2 ק"ג סרטנים מנוקים
10 שיני שום פרוסות
1 כוס יין לבן יבש
1 כוס ציר דגים
½ ליטר שמנת
50 גר' חמאה
מלח + פלפל שחור
אגוז מוסקט טרי מגורד
אופן ההכנה:
מאדים את השום עם החמאה בסיר, מוסיפים את הסרטנים, ומאדים עוד כ- 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים עד כדי מחצית הכמות.
מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עוד כ- 3 דקות ברתיחה עדינה.
מוציאים את הסרטנים, וממשיכים לבשל את הרוטב עד שהוא מצטמצם.
משלימים טעם עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
להגיש את הסרטנים ביחד עם הרוטב.