פילה דניס ברוטב ג'ינג'ר וחלב קוקוס

חומרים ל- 4 מנות:4 דגי דניס מפולטים ונקיים מאידרותפחית אחת של חלב קוקוס2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ1 כפית סוכר½ כוס יין לבן חצי יבש1 כוס ציר דגים1 כפית שום3 כפות שמן זיתאופן ההכנה:צורבים את השום והגינג'ר בשמן זית, ומוסיפים את הסוכר עד ליצירת קרמל. מוסיפים את היין ואת ציר הדגים, ומצמצמים עד כדי חצי הכמות. מוסיפים את חלב הקוקוס ומרתיחים. משלימים טעם עם פלפל לבן ומלח לפי הטעם האישי. את הפילטים של הדג צורבים על מחבת טפלון כ-2-3 מכל צד, ומגישים עם הרוטב שהוכן מראש.

חומרים ל- 4 מנות:
4 דגי דניס מפולטים ונקיים מאידרות
פחית אחת של חלב קוקוס
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כפית סוכר
½ כוס יין לבן חצי יבש
1 כוס ציר דגים
1 כפית שום
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
צורבים את השום והגינג'ר בשמן זית, ומוסיפים את הסוכר עד ליצירת קרמל.
מוסיפים את היין ואת ציר הדגים, ומצמצמים עד כדי חצי הכמות.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומרתיחים.
משלימים טעם עם פלפל לבן ומלח לפי הטעם האישי.
את הפילטים של הדג צורבים על מחבת טפלון כ-2-3 מכל צד, ומגישים עם הרוטב שהוכן מראש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר