חומרים ל- 4 מנות:
4 דגי דניס מפולטים ונקיים מאידרות
פחית אחת של חלב קוקוס
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כפית סוכר
½ כוס יין לבן חצי יבש
1 כוס ציר דגים
1 כפית שום
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
צורבים את השום והגינג'ר בשמן זית, ומוסיפים את הסוכר עד ליצירת קרמל.
מוסיפים את היין ואת ציר הדגים, ומצמצמים עד כדי חצי הכמות.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומרתיחים.
משלימים טעם עם פלפל לבן ומלח לפי הטעם האישי.
את הפילטים של הדג צורבים על מחבת טפלון כ-2-3 מכל צד, ומגישים עם הרוטב שהוכן מראש.