בס ברוטב עגבניות חריף

חומרים: נתחי פילה מ-4 דגי בס שמן לטיגון לרוטב: ½ כוס עגבניות קלופות וקצוצות ½ כוס בצל קצוץ דק 2 כפות סוכר חום 4 כפות רסק עגבניות ½ כוס יין לבן ¾ כוס רוטב סויה קיקומן 1 כפית ג'ינג'ר קלוף ומגורר ½ כפית תערובת שבעת התבלינים S&B אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי הרוטב. מחממים מעט שמן במחבת רחבה. מטגנים את נתחי הפילה דקה-שתיים מכל צד. מוסיפים את הרוטב למחבת. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה 10-5 דקות. מגישים חם ליד אורז לבן.

חומרים:
נתחי פילה מ-4 דגי בס
שמן לטיגון

לרוטב:
½ כוס עגבניות קלופות וקצוצות
½ כוס בצל קצוץ דק
2 כפות סוכר חום
4 כפות רסק עגבניות
½ כוס יין לבן
¾ כוס רוטב סויה קיקומן
1 כפית ג'ינג'ר קלוף ומגורר
½ כפית תערובת שבעת התבלינים S&B

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב.
מחממים מעט שמן במחבת רחבה.
מטגנים את נתחי הפילה דקה-שתיים מכל צד.
מוסיפים את הרוטב למחבת.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה 10-5 דקות.
מגישים חם ליד אורז לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר