חומרים:
נתחי פילה מ-4 דגי בס
שמן לטיגון
לרוטב:
½ כוס עגבניות קלופות וקצוצות
½ כוס בצל קצוץ דק
2 כפות סוכר חום
4 כפות רסק עגבניות
½ כוס יין לבן
¾ כוס רוטב סויה קיקומן
1 כפית ג'ינג'ר קלוף ומגורר
½ כפית תערובת שבעת התבלינים S&B
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב.
מחממים מעט שמן במחבת רחבה.
מטגנים את נתחי הפילה דקה-שתיים מכל צד.
מוסיפים את הרוטב למחבת.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה 10-5 דקות.
מגישים חם ליד אורז לבן.