סלמון ואורז מוקפצים ברוטב מתוק

חומרים:2 כפות שמן בוטנים1 בצל קטן חתוך1/2 קילו פילה סלמון, חתוך לנתחים בגודל 3 ס"מ בערך 180 גרם פטריות שיטאקי או פטריות רגילות, ללא הרגליים, חתוכות1 כף שמן שומשום2 כוסות אורז נישיקי3/4 כוס נקטר מנגו או מיץ תפוזים2 כפות רוטב צדפות3 כפות רוטב סויה קיקומן דל מלח אופן ההכנה: חממו מחבת ווק, והוסיפו את שמן הבוטנים ואת הבצל החתוך. הקפיצו למשך 30 שניות, והוסיפו את נתחי הסלמון. ערבבו למשך דקה, או עד שהסלמון משחים מעט. הוסיפו פטריות ושמן שומשום, וערבבו למשך דקה נוספת. הוסיפו אורז וערבבו למשך 2-3 דקות, עד שהאורז מחומם לחלוטין וגרגריו מופרדים. הוסיפו נקטר מנגו או מיץ תפוזים, רוטב צדפות ורוטב סויה קיקומן דל מלח, וערבבו עד שכל המרכיבים מתמזגים. הגישו חם.

חומרים:
2 כפות שמן בוטנים
1 בצל קטן חתוך
1/2 קילו פילה סלמון, חתוך לנתחים בגודל 3 ס"מ
בערך 180 גרם פטריות שיטאקי או פטריות רגילות, ללא הרגליים, חתוכות
1 כף שמן שומשום
2 כוסות אורז נישיקי
3/4 כוס נקטר מנגו או מיץ תפוזים
2 כפות רוטב צדפות
3 כפות רוטב סויה קיקומן דל מלח

אופן ההכנה:
חממו מחבת ווק, והוסיפו את שמן הבוטנים ואת הבצל החתוך.
הקפיצו למשך 30 שניות, והוסיפו את נתחי הסלמון.
ערבבו למשך דקה, או עד שהסלמון משחים מעט.
הוסיפו פטריות ושמן שומשום, וערבבו למשך דקה נוספת.
הוסיפו אורז וערבבו למשך 2-3 דקות, עד שהאורז מחומם לחלוטין וגרגריו מופרדים.
הוסיפו נקטר מנגו או מיץ תפוזים, רוטב צדפות ורוטב סויה קיקומן דל מלח, וערבבו עד שכל המרכיבים מתמזגים.
הגישו חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר