סלמון טריאקי

4 מנות חומרים: 4 פרוסות סטייק סלמון 1/2 כוס רוטב טריאקי קיקומן 1 כף ג'ינג'ר (זנגביל) טרי קצוץ 1/4 כוס דבש מעט שמן אופן ההכנה: שוטפים את פרוסות הדג, ובעזרת סכין חדה מגרדים קלות את העור כדי לסלק קשקשי הדג שנותרו. שוטפים ומייבשים היטב. מניחים בתבנית זכוכית או פלסטיק (לא אלומיניום). בקערה קטנה מערבבים רוטב טריאקי קיקומן, ג'ינג'ר ודבש, ויוצקים על הדגים. מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר למשך שעה. הופכים מדי פעם. מחממים את הגריל בתנור לחום בינוני גבוה. מברישים את הדגים במעט שמן משני הצדדים. צולים מתחת לגריל במשך 4-5 דקות, או עד שמתקבל צבע שחום בקצוות. הופכים וצולים כ-3 דקות נופסות, או עד שהדג מוכן. מגישים מיד. ניתן לקרר ולהוסיף לסלט. יש להקפיד לא לייבש את הדג.

4 מנות
חומרים:
4 פרוסות סטייק סלמון
1/2 כוס רוטב טריאקי קיקומן
1 כף ג'ינג'ר (זנגביל) טרי קצוץ
1/4 כוס דבש
מעט שמן

אופן ההכנה:
שוטפים את פרוסות הדג, ובעזרת סכין חדה מגרדים קלות את העור כדי לסלק קשקשי הדג שנותרו.
שוטפים ומייבשים היטב. מניחים בתבנית זכוכית או פלסטיק (לא אלומיניום).
בקערה קטנה מערבבים רוטב טריאקי קיקומן, ג'ינג'ר ודבש, ויוצקים על הדגים.
מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר למשך שעה. הופכים מדי פעם.
מחממים את הגריל בתנור לחום בינוני גבוה.
מברישים את הדגים במעט שמן משני הצדדים.
צולים מתחת לגריל במשך 4-5 דקות, או עד שמתקבל צבע שחום בקצוות.
הופכים וצולים כ-3 דקות נופסות, או עד שהדג מוכן.
מגישים מיד.
ניתן לקרר ולהוסיף לסלט.
יש להקפיד לא לייבש את הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר