קבב דגים

המצרכים:1 ק"ג פילה פלמידה לבן או בורי טחון3/4 כוס פטרוזליה קצוץ דק3 שיני שום כתוש2 בצלים בינוניים קצוצים דק1/4 כוס שמן1/2 1 כפית כמון1/2 כפית סודה לשתיהמלח, פלפל שחור לפי הטעםהכנה:מערבבים את הדגים, הפטרוזיליה, השום, הבצלים, כף שמן והתבלינים.משמנים תבנית אפיה.יוצרים מהתערובת קציצות מוארכות.מניחים בתבנית אפיה, מברישים את הקציצות במעט שמן מלמעלה.אופים בחום בינוני כ- 40 דקות.

המצרכים:
1 ק"ג פילה פלמידה לבן או בורי טחון
3/4 כוס פטרוזליה קצוץ דק
3 שיני שום כתוש
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
1/4 כוס שמן
1/2 1 כפית כמון
1/2 כפית סודה לשתיה
מלח, פלפל שחור לפי הטעם

הכנה:
מערבבים את הדגים, הפטרוזיליה, השום, הבצלים, כף שמן והתבלינים.
משמנים תבנית אפיה.
יוצרים מהתערובת קציצות מוארכות.
מניחים בתבנית אפיה, מברישים את הקציצות במעט שמן מלמעלה.
אופים בחום בינוני כ- 40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר