נתחי לברק ושומר ביוגורט ורימון

חומרים ל-4 מנות:4 פילטים של דג לברק2 יחידות שומר פרוסותמלח ופלפללמרינדה:גביע יוגורטחצי כוס יין לבן יבש4 כפות רכז רימוניםחצי כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, עירית)מיץ מלימון אחד2 כפות דבשלקישוט:חופן גרגירי רימוןכף פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה:ערבבו את כל חומרי המרינדה.תבלו את הלברק במלח ופלפל, והשרו במרינדה לכחצי שעה.חממו תנור ל- 220 מעלות.הניחו על תבנית את השומר הפרוס, צקו עליו את הדגים עם הרוטב, ואפו כ- 15 דקות.שימו מנת פחמימה על צלחת, וצקו מעל את הדג והשומר עם מעט רוטב.קשטו במעט רימונים ופטרוזיליה קצוצה.

חומרים ל-4 מנות:
4 פילטים של דג לברק
2 יחידות שומר פרוסות
מלח ופלפל

למרינדה:
גביע יוגורט
חצי כוס יין לבן יבש
4 כפות רכז רימונים
חצי כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, עירית)
מיץ מלימון אחד
2 כפות דבש

לקישוט:
חופן גרגירי רימון
כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
ערבבו את כל חומרי המרינדה.
תבלו את הלברק במלח ופלפל, והשרו במרינדה לכחצי שעה.
חממו תנור ל- 220 מעלות.
הניחו על תבנית את השומר הפרוס, צקו עליו את הדגים עם הרוטב, ואפו כ- 15 דקות.
שימו מנת פחמימה על צלחת, וצקו מעל את הדג והשומר עם מעט רוטב.
קשטו במעט רימונים ופטרוזיליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר