חומרים ל-4 מנות:
4 פילטים של דג לברק
2 יחידות שומר פרוסות
מלח ופלפל
למרינדה:
גביע יוגורט
חצי כוס יין לבן יבש
4 כפות רכז רימונים
חצי כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, עירית)
מיץ מלימון אחד
2 כפות דבש
לקישוט:
חופן גרגירי רימון
כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
ערבבו את כל חומרי המרינדה.
תבלו את הלברק במלח ופלפל, והשרו במרינדה לכחצי שעה.
חממו תנור ל- 220 מעלות.
הניחו על תבנית את השומר הפרוס, צקו עליו את הדגים עם הרוטב, ואפו כ- 15 דקות.
שימו מנת פחמימה על צלחת, וצקו מעל את הדג והשומר עם מעט רוטב.
קשטו במעט רימונים ופטרוזיליה קצוצה.