פילה אמנון בגרגירים על מצע ירקות

חומרים:1 כף גרגרי פלפל שחור1 כף גרגרי פלפל ורוד אדום (אם רוצים)1 כף גרגרי פלפל ירוק יבש (אם רוצים)1 כף מלח1 כוס קמח לבן1 כוס קמח תירס למצע הירקות:2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות2 קישואים או זוקיני חתוכים לרצועות דקות1 כפית שום כתושמלח, פלפל שחורלקישוט:נענע קצוצה אופן ההכנה:מחממים את התנור ל- 200 מעלות.כותשים יחד את כל גרגרי הפלפל (שחור, ירוק ואדום).מברישים בשמן זית את רצועות הפלפל והקישוא, מתבלים בשום, מלח ופלפל. מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות.4מערבבים את הקמח הלבן וקמח התירס. טובלים את פילה האמנון בתערובת גרגירי הפלפל ואח"כ בתערובת הקמח, ומטגנים במחבת 3 דקות מכל צד. להגשה:מניחים במרכז הצלחת מצע של הירקות האפויים, ומניחים מעל את פילה הדג. מקשטים במעט נענע קצוצה ומגישים.

חומרים:
1 כף גרגרי פלפל שחור
1 כף גרגרי פלפל ורוד אדום (אם רוצים)
1 כף גרגרי פלפל ירוק יבש (אם רוצים)
1 כף מלח
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח תירס

למצע הירקות:
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
2 קישואים או זוקיני חתוכים לרצועות דקות
1 כפית שום כתוש
מלח, פלפל שחור

לקישוט:
נענע קצוצה

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
כותשים יחד את כל גרגרי הפלפל (שחור, ירוק ואדום).
מברישים בשמן זית את רצועות הפלפל והקישוא, מתבלים בשום, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות.4
מערבבים את הקמח הלבן וקמח התירס.
טובלים את פילה האמנון בתערובת גרגירי הפלפל ואח"כ בתערובת הקמח, ומטגנים במחבת 3 דקות מכל צד.

להגשה:
מניחים במרכז הצלחת מצע של הירקות האפויים, ומניחים מעל את פילה הדג.
מקשטים במעט נענע קצוצה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר