חומרים:
1 כף גרגרי פלפל שחור
1 כף גרגרי פלפל ורוד אדום (אם רוצים)
1 כף גרגרי פלפל ירוק יבש (אם רוצים)
1 כף מלח
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח תירס
למצע הירקות:
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
2 קישואים או זוקיני חתוכים לרצועות דקות
1 כפית שום כתוש
מלח, פלפל שחור
לקישוט:
נענע קצוצה
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
כותשים יחד את כל גרגרי הפלפל (שחור, ירוק ואדום).
מברישים בשמן זית את רצועות הפלפל והקישוא, מתבלים בשום, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות.4
מערבבים את הקמח הלבן וקמח התירס.
טובלים את פילה האמנון בתערובת גרגירי הפלפל ואח"כ בתערובת הקמח, ומטגנים במחבת 3 דקות מכל צד.
להגשה:
מניחים במרכז הצלחת מצע של הירקות האפויים, ומניחים מעל את פילה הדג.
מקשטים במעט נענע קצוצה ומגישים.