עלי גפן ממולאים בנתחי אמנון ברוטב יוגורט

חומרים ל-4 מנות:12 עלי גפן טריים2 פילטים של דג אמנון ללא העור1 עגבנייה מקולפת וחתוכה לריבועיםמעט מלח ופלפלרוטב:גביע יוגורטכף שמיר קצוץ1 שן שום כתושה אופן ההכנה:חילטו את עלי הגפן במים עם חצי כפית מלח.חיתכו את הפילה לריבועים קטנטנים, ערבבו עם העגבניות, מלאו את עלי הגפן.אדו אותם במאדה כ- 10 דקות, וצננו.ערבבו את מוצרי הרוטב, והגישו עם עלי הגפן.

חומרים ל-4 מנות:
12 עלי גפן טריים
2 פילטים של דג אמנון ללא העור
1 עגבנייה מקולפת וחתוכה לריבועים
מעט מלח ופלפל

רוטב:
גביע יוגורט
כף שמיר קצוץ
1 שן שום כתושה

אופן ההכנה:
חילטו את עלי הגפן במים עם חצי כפית מלח.
חיתכו את הפילה לריבועים קטנטנים, ערבבו עם העגבניות, מלאו את עלי הגפן.
אדו אותם במאדה כ- 10 דקות, וצננו.
ערבבו את מוצרי הרוטב, והגישו עם עלי הגפן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר