סלט אפירלנים

חומרים ל- 2 מנות:100 גרם דגי אפירלןבלילת טמפורהחופן רוקטג'וליינים של פלפל אדום חריףעלי כוסברהג'וליין עלה לייםכפית סירופ סוכרמיץ מלימון אחד אופן ההכנה: מטגנים את דגי האפירלן עם בלילת הטמפורה. מוציאים וממליחים מעט. מערבבים את כל החומרים יחד, ומוסיפים את הדגים.מערבבים ומגישים.

חומרים ל- 2 מנות:
100 גרם דגי אפירלן
בלילת טמפורה
חופן רוקט
ג'וליינים של פלפל אדום חריף
עלי כוסברה
ג'וליין עלה ליים
כפית סירופ סוכר
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:
מטגנים את דגי האפירלן עם בלילת הטמפורה.
מוציאים וממליחים מעט.
מערבבים את כל החומרים יחד, ומוסיפים את הדגים.
מערבבים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר